Közmunkára ítélték a várba hajtó autóst

2015.05.29. 16:07

Elítélték a Rába-parti részeg száguldót, aki az ágyúk előtt landolt, írja a kisalföld.hu. A fiatal férfi a vár melletti lépcsősoron hajtott le az autójával, ittas állapotban. Gyorsított eljárásban állt bíróság elé.

2
Fotó: Police.hu

Ahogy a lap április közepén írta, egy részeg 19 éves sofőr egy buli után barátaival autóval tartott hazafelé, amikor egy balos, a Rába Kettős hídra felvezető kanyarban elveszítette az uralmát az autó felett.

Az autó lesodródott az útról, a járda mellett egy fát kidöntött, majd a lépcsősorod lehajtva az ágyúk előtt állt meg a rakparton. A Győri Járásbíróság a férfit bűnösnek mondta ki ittas állapotban vezetés miatt, és közérdekű munkára ítélte, plusz eltiltotta a vezetéstől.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport