Vége az óriási dugónak az M3-as kivezetőjénél

2015.06.02. 16:40

Csak egy sáv járható a Kassai tér és Kacsóh Pongrác út csomópontnál a városhatár felé, az M3-as autópályára tartók már a Hungária körúttól lépésben haladnak, írta fél ötkor a katasztrófavédelem honlapja. Az első hír szerint három autó ütközött össze, az egyik az oldalára borult az M3-as autópálya elején.

A rendőrség öt órakor már arról írt, hogy nem is három, hanem négy autó ütközött, és teljes az útlezárás az M3-as kivezető szakaszán. A rendőrök a forgalmat a Nagy Lajos király útja felüljárónál a szervíz útra terelték, ahonnan az OMV benzinkútnál lehetett visszatérni a sztrádára.

A rendőrség végül fél hétkor közölte, hogy befejeződött a baleset utáni helyszíni szemle az M3-as kivezető szakaszán, és a forgalom ismét zavartalan. A balesetben ketten sérültek meg, ők kórházba kerültek.

Közben egy másik baleset is történt az M3-ason, a 138-as kilométer körzetében, a mezőkeresztesi csomópontnál. Egy kocsi az oldalára borult a Budapest felé vezető oldalon. Az autóban ketten utaztak, egyikük megsérült, mentőhelikopter jött érte. A főváros felé vezető oldalon a forgalmat megállították, itt is hosszan torlódnak a járművek.

Nem sokkal később egy harmadik balesetről is jött hír. A geleji pihenő közelében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon felborult egy gyümölcsöt szállító kisteherautó, a rakomány szétszóródott. Itt is sávlezárás van, lelassult a forgalom.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport