Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újra akcióba lendült a 89 éves Repülős Gizi

2015.06.30. 08:27

Korát meghazudtolva ismét akcióba lendült Repülős Gizi, polgári nevén K. Sándorné. A 89 éves nő gyanútlanul besétált egy kónyi családi házba, kihúzta a fiókot a konyhában, és elvett 70 ezer forintot, írta a Police.hu. Az ismeretlen betolakodó feltűnt a szomszédoknak, akik az utcán kérdőre vonták, de Gizi nem jött zavarba, útbaigazítást kért a helyiektől. A szomszédok szóltak a ház tulajdonosának, aki hazaérve észre vette, hogy karcsúbb lett a pénztárcája. Ezután K. Sándornét visszatartották a falu lakó, amíg kiérkeztek a rendőrök. 

Repülős Gizit legutóbb idén márciusban fülelték le Ausztriában, miután megszökött egy idősek otthonából, és betört egy osztrák üzletember otthonába. 2012-ben egy év letöltendőre ítélték, amit végül idős korára és korlátozott beszámíthatóságára tekintettel végül 100 ezer forint pénzbüntetésre enyhítettek. 

K. Sándorné az egyik tárgyalásán azzal védekezett, hogy agyhártyagyulladása van, ezért alakult ki kleptomán hajlama.