Tíz kilométeres torlódás az M7-esen

2015.07.12. 16:24 Módosítva: 2015.07.12. 18:31

Vasárnap délutántól amúgy sem egy leányálom Budapestre autózni a Balaton felől. Pláne így van, ha baleset történik.

Három autó összeütközött az M7-es autópálya 81-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon Polgárdi térségében, emiatt tíz kilométeres torlódás alakult ki - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap délután az MTI-vel.

Sipos Mónika azt mondta, hogy a helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom egy sávon halad. A balesetben senki sem sérült meg.

Lépésben a 71-es úton

A Balaton északi partján sem jobb a helyzet. Torlódás alakult ki a 71-es számú főút M7-es autópálya felhajtója előtti szakaszán - közölte fél öt után az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Ez azt jelenti, hogy lépésben haladnak a járművek a 71-es számú főúton az M7-es autópálya felhajtója előtti útszakaszon.

A rendőrség a Balaton északi és déli partjáról Budapest irányába közlekedőknek a torlódás elkerülésére a 8-as, illetőleg a 7-es számú főútvonalat javasolja.

Na és az M3-as

Fél hétkor érkezett a hír a katasztrófavédelemtől, hogy két autó ütközött össze az M3-as autópályán Mogyoródnál, a Ring pihenőhelynél. Két ember könnyebben sérült, de az egyik, gázüzemű autót átvizsgálják, ezért lezárták az útszakaszt, több kilométeres dugó alakult ki a csúcsforgalomban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport