Öngyilkos lett egy család Nagymegyeren

2015.07.29. 08:37

Mérget ivott egy család a szlovákiai Nagymegyeren. A tragédia megdöbbentette a szomszédokat, akik szerint a családot sem anyagi gondok, sem halálos betegség nem gyötörte – írta a Bors.

„Imádták egymást, kézen fogva mentek mindenhova. Legutóbb a cukrászdában találkoztam velük, ott is szinte turbékoltak, ennyi év után is” – mondta a házaspárról egy helybéli.

A 60 éves családfő biztonsági őrként, másodállásban pedig sírásóként dolgozott, a feleség rokkantnyugdíjas volt. 33 éves fiuk Győrben dolgozott. A helyiek szerint barátnője tavasszal szakított vele.

A család hosszasan készült az öngyilkosságra: a Bors szerint P. Mihály mindhármuk temetését megrendelte , a nagyszülők sírhelyének további fenntartására is befizetett – abban a temetőben, ahol sírásóként dolgozott, és amelyre házuk ablaka is néz. A hétvégi tragédia előtt P-ék egy összejövetelt is tartottak.

„Múlt héten beszéltem vele utoljára. Furcsa volt, mert ez a mindig szűkszavú ember szinte fecsegett. Sokkal többet és jobb kedvvel beszélt, mint szokott, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Horgászatról dumáltunk, mert mindkettőnknek az volt a nagy szenvedélye – mondta a temető gondnoka.

A hétvége után a család egyik barátjának gyanús lett, hogy nem veszik fel a telefont, ezárt riasztották a rendőrséget. A második emeleti lakásba az erkélyen át jutottak be a tűzoltók. Az asszony a nagyszobában a szintén megmérgezett kutyáját átölelve halt meg, fia a kisszobában feküdt, P. Mihályra pedig a konyhában felakasztva találtak. Állítólag rá nem hatott a méreg, a férfi ezért végzett így magával.

Ha ön vagy valaki környezetében krízishelyzetben van, hívja a 06 1 116 123-as ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport