János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrre támadt egy menekült Szombathelyen

2015.10.06. 21:28 Módosítva: 2015.10.06. 21:33

Egy Gyékényes felől, Szombathelyen át Hegyeshalom irányába közlekedő, menekülteket szállító vonat érkezett a szombathelyi vasútállomásra október 6-án 10 óra 30 perc körül - számolt be a Police.hu. A szerelvény várakozása közben egy nagyobb csoport leszállt a vonatról.

"A helyszínt biztosító rendőrök a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében azonnal megtették a szükséges intézkedéseket, két külföldi azonban továbbra is ellenállást tanúsított. Egyikük bántalmazta a vele szemben fellépő munkatársunkat" - írja a közlemény.

A férfit a rendőrök elfogták és előállították. Őrizetbe vétele mellett hivatalos személy elleni erőszak miatt büntetőeljárás indult vele szemben, elszámoltatása folyamatban van. A rendőri intézkedésnek ellen állt másik férfit a rendőrök továbbra is keresik.

Az Index menekülttérképe itt elérhető.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!