Eltűnt egy 16 éves, tetovált lány

2015.10.15. 17:29

A rendőrség eltűnés miatt keresi Czimrák Tímeát. A 16 éves lány október 11-én este lakásáról engedély nélkül elment valahova, és azóta nem találják.

Fotó: Police.hu

A fiatalkorú lány körülbelül 160 centiméter magas, erősebb testalkatú, barna szemű és vállig érő, szőkés-barna hajú. Eltűnésekor szürke színű farmernadrágot, barna színű hosszúszárú csizmát, szürke színű felsőt és fekete bőrkabátot viselt. A bal csuklóján belül „KRY” feliratú tetoválás látható.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Czimrák Tímeát felismeri és tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot.

Czimrák Tímea és Valent Vivien
Czimrák Tímea és Valent Vivien
Fotó: Police.hu

A következő napon, október 12-én reggel egy másik lány is eltűnt: Valent Vivien a ferencvárosi iskolába indult, ám a 15 éves lány oda már nem érkezett meg.

Eltűnésekor sötétkék farmer nadrágot, szürke pulóvert, fekete combig érő téli kabátot és fehér magas szárú cipőt viselt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Valent Vivient felismeri és tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-1-292-9200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.