2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia

Megölte, majd feldolgozta feleségét a darnózseli hentes

2015.10.16. 09:41

Megszületett a vádirat a darnózseli férfi ügyében, akit így már nemcsak gyanúsítanak a 2014-ben elkövetett brutális gyilkossággal, de a megyei főügyészség is azt állítja, hogy ő a tettes. A férfi tagadja, hogy megölte volna a feleségét, írja a kisalfold.hu. A férfi 2014. július 2. óta van előzetes letartóztatásban.

2014. május 27-én eltűnt egy 40 éves nő. Válófélben volt, hentes férjétől elköltözött Győrbe, ahonnan Mosonmagyaróvárra járt át, ahol gyógytornászként dolgozott. Június elején és végén is átvizsgálták Darnózseli határát, majd július elején őrizetbe vették a férjet, aki azóta is őrizetben ült, mindvégig tagadva, hogy megölte volna feleségét.

A Kisalföld úgy tudja, hogy megvizsgálták a férfi és a nő mobiladatait, és az eltűnés éjszakáján egy helyen voltak, Mosonmagyaróváron, majd mindkét telefon darnózseli otthonuknál volt.

A lap úgy tudja, a nő a végleges válásig vissza szeretett volna költözni otthonukba, hogy a 12 éves gyermekükkel együtt élhessen, amit a férfi nehezményezett, kapcsolatuk ekkor mérgesedhetett el.

A vád szerint a férfi megölte feleségét, majd autóba tette, hazavitte és megvárta, amíg a gyermekük elalszik. Ezután beállt az autóval a garázshoz, kivette a holttestet és a ház alatti húsfeldolgozóban a holttestet "feldolgozta". A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta, később pedig sósavval fertőtlenítette a húsfeldolgozó eszközöket, írja a Kisalföld. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport