Két tömegkarambol volt az M3-as autópályán

2015.10.25. 17:57

Hat személyautó ütközött össze az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 76-os kilométer közelében, Gyöngyöshalásznál, írta vasárnap este háromnegyed hatkor a katasztróvédelem honlapja.

A police.hu, amely a baleset helyszínének nem a 76-os, hanem a 78-as kilométerszelvényt mondja, fél hétkor már arról számolt be, hogy hét kocsi volt érintett a balesetben, és a helyszínelés idejére teljes útlezárást vezettek be az érintett útszakaszon. Úgy tudni: a karambolban nem sérült meg senki.

Nem sokkal később újabb tömegkarambol történt az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán. Ezúttal a 84-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon ütközött össze öt személyautó a katasztrófavédelem honlapja szerint. Ebben a balesetben többen megsérültek, mentők érkeztek hozzájuk.

A rendőrség erről a fél hét körüli balesetről is részben eltérő adatokat közölt, a police.hu szerint a helyszín a 88-as kilométerszelvény, Ludas közelében. Úgy tudni, hárman szorulnak orvosi ellátásra. A helyszínelés itt is teljes útlezárás mellett zajlott. 

A rendőrség végül este kilenc óra előtt tíz perccel közölte, hogy befejezték a helyszínelést Ludasnál és Gyöngyösnél is, feloldották az útlezárásokat, most már zavartalan a forgalom az M3-ason.

Az M5-ösön is történt vasárnap este egy kisebb, ráfutásos baleset. A 30-as kilométernél, Ócsánál, a Budapest felé vezető oldalon koccant két kocsi.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport