Kiugrott egy beteg a Merényi kórház zárt osztályának ablakán

2015.10.31. 13:08 Módosítva: 2015.10.31. 13:15

Szombat dél körül kiugrott egy beteg a Merényi Gusztáv Kórház zárt osztályának második emeletéről. Ugyanabból a szobából, ahol a héten az egyik beteg megölte a másikat. A pácienst életveszélyes sérülésekkel ápolják a kórház sürgősségi osztályán - értesült az Index.

A 31 éves férfit három napja, október 28-án vették fel a zárt osztályra. "Úgy tűnik, van, aki inkább a halált választja ennél az embertelen zárt osztálynál", mondta a mostani esettel kapcsolatban az Indexnek a kórház egyik dolgozója. 

A Merényi pszichiátriáján egyébként számos alkalommal vizsgálták már a rácsokat, de eddig minden vizsgálat arra jutott, hogy a rácsok biztonságosak, azokat csak hatalmas erővel lehet szétfeszíteni. 

Ehhez képest többször ugrottak/estek/másztak már ki a zárt osztályról. Volt olyan középkorú nő, aki simán lemászott az első elemeltről és hazaért, mire észre vették, hogy hiányzik. Nem rég egy másik férfi esett ki a másodikról, átsétált a traumatológiára, ahol kiderült, hogy eltört a gerince, kezelésbe vették, innen szóltak a pszichiátriára, hogy nem hiányzik-e egy beteg. 

A Merényi pszichiátriáján és a kórházban uralkodó embertelen állapotokról itt írtunk bővebben

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport