Keresztbe fordult egy kamion az M0-son

2016.01.06. 11:15 Módosítva: 2016.01.06. 15:08
  • Félpályás útlezárás van az M3-as autópályán Gyöngyös közelében, miután délután fél három körül a Budapest irányába vezető oldalon összeütközött két autó. Személyi sérülés nem történt, a rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek.
  • Délután 14 óra körül a 13-as számú főúton is baleset történt a csémi vasúti átjárónál. Két autó ütközött, teljes lezárás van érvényben.
  • Kisiklott a H6-os HÉV Dunaharasztinál reggel 10 óra körül, a szerelvény visszaemelésével egy óra alatt végeztek a BKK szakemberei, a forgalom azóta zavartalan. Személyi sérülés nem történt.
  • Baleset történt az M5-ös jobb oldalán, a 78-as kilométernél dél körül, egy teherautó a szalagkorlátnak ütközött és a belső forgalmi sávon állt meg. Rakományának egy része a belső sávra szóródott. A Budapest és Szeged felé vezető oldalak belső sávjai le vannak zárva, a forgalom a külső sávokon halad.
  • Megcsúszott egy autó a 11-es főút tahitótfalui szakaszán , majd a patakmederbe borult, és kidöntött egy villanyoszlopot. A villanyoszlop rázuhant a kocsira, amibe egy ember beszorult, a szentendrei tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. Az autóban ketten ültek, egyiküket súlyos, a másik utast könnyebb sérülésekkel vitték kórházba. A Visegrádi út környékének negyvenhárom lakásában nincs áram. A hiba kijavítását délre ígérik. (MTI)
  • Többméteres árokba csúszott egy szódát szállító teherautó a 311-es főútról Cegléd közelében. A sofőrt mentők ápolják. Cegléd és Tápiószőlős között lassabb haladásra kell készülni. (Katasztrófavédelem)
  • Kamion állt keresztbe az M0-son Ecser és Maglód között 13 óra között. A jármű a rendőrség szerint mindhárom forgalmi sávot elfoglalja, a forgalmat a 31-es főútra terelik. Olvasónk szerint nagy a dugó, áll a forgalom.
  • Kigyulladt egy kamion fűtóműve az M43-as autópályán, a 6-os kilométernél. Terményt szállított, ami az útra ömlött. A forgalom egy sávon halad a Makó felé vezető oldalon. (Katasztrófavédelem)
  • Kercseligeten is villanyoszlopnak ütközött egy autó, kidöntötte azt, és az oszlop magával rántott két másik oszlopot is. A tűzoltók áramtalanítják az autót, az áramszolgáltatót már értesítették az áram alatt lévő vezetékek miatt. A balesetben nem sérült meg senki, az útszakaszt lezárták. A település egy részén néhány óráig áramszünet lesz. (Katasztrófavédelem)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport