Meggyógyították a kislányát, kifestette az orvosok irodáját az apuka

2016.02.10. 11:04 Módosítva: 2016.02.10. 11:41

Nem olyan régen a kislányom bent volt a kistarcsai Flór Ferenc kórházban pár napot, az orvosok nagyon lelkiismeretesen bántak vele és az anyukájával. Gondoltam, értékelem az erőfeszítésüket és valahogy meghálálom. Én festőként keresem a kenyerem. És amilyen állapotok közt kell dolgozniuk, na az kiakasztó. Nem is volt kérdés, miben való lesz a hálám. Felajánlottam hát én is a szakmai tudásom ingyen és bérmentve, hogy igényes környezetben legyenek. Szükség van a segítségre, hogy ezek az emberek (doktorok, ápolók, nővérek) ne veszítsék hitüket a hivatásukban! 

- írta Facebook-oldalára Lakatos Norbert, aki a festés előtt és utána készült képeket is mellékelt a poszthoz, amit a Roma Sajtóközpont fedezett fel.

12705231 943579589068298 262154554441767444 n
Fotó: Norbert Lakatos

Az Index megkereste a kistarcsai kórház orvosigazgatóját. Dr. Némedi Mária kérdésünkre elmondta, hogy valóban kifestett a hálás apuka a gyerekosztályon egy irodahelyiséget. Mint mondta, a kislány a múlt héten feküdt náluk, és ahogy az náluk lenni szokott, éjjel-nappal biztosítottak helyet a kislány anyukájának is, hogy a gyermekével maradhasson. Az apuka, miután a gyereket gyógyultan elengedték az osztályról, felajánlotta a szakmai tudását.

Mindenképpen tenni akart azért, hogy a hálát kimutassa, mi pedig ezt nagyon értékeltük. Az osztályvezető főorvossal kiválasztottak egy irodahelyiséget és egy színt, a férfi pedig a hétvégén saját pénzéből megvásárolta a festéket és megcsinálta a festést

- mondta az orvosigazgató.

Némedi Mária szerint azért nem a gyerekosztály egyik kórtermét választották a felújításra, mert tele vannak betegekkel. Mint mondta, bár a saját anyagi kereteik között az állagmegóvás folyamatos a kórházban, mindenre ráfér a felújítás, úgyhogy nagyon megköszönték a férfi felajánlását és munkáját.  • Hírek
  • Hírek