Orbán nagypapa lesz, Ráhel babát vár

2016.02.10. 15:09 Módosítva: 2016.02.10. 15:21

A Blikk úgy tudja, hogy Orbán Viktor nagypapa lesz. A kormányfő legidősebb lánya, Ráhel bejelentette a családnak, hogy babát vár, a lap szerint 4-5 hónapos terhes lehet.

A Blikk szerint a miniszterelnök kitörő örömmel vette tudomásul a hírt, de azt magánügyként kezeli. A hírt csak a legszűkebb rokoni és baráti körrel osztotta meg. Orbán Ráhel és Tiborcz István 2013 szeptemberében kötött házasságot.

A hírt a kormányhoz közelálló források megerősítették az Indexnek. Az örömhírnek azonban egyelőre sem Orbán Viktor, sem Orbán Ráhel Facebook-oldalán nincs nyoma.

Érdekes módon éppen a Blikk volt az, amelyik január eleji jóslataiban azt firtatta, hogy az idén nagypapa lesz-e Orbán Viktor. Akkor Kiszelly Zoltán politológus azt mondta, hogy elképzelhetőnek tartja, mivel "a Fidesz felsővezetőinek legidősebb gyermekei bizony szülői korba értek. Kövér László házelnök nemrégiben elejtett mondataiból kiindulva láthatjuk, mennyire vágynak már az unokára. A lakásépítési támogatás is jelzi a kérdés fontosságát".

Mint ismert, Kövér László házelnök december közepén azt mondta a Fidesz-kongresszuson, hogy

szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás legnagyobb minőségének azt tartanák, hogy unokákat szülhetnének nekünk.

Az elhíresült mondás után nők százai küldtek negatív terhességi teszteket Kövér Lászlónak.