Árokba borult egy kamion az M7-esen

2016.03.05. 10:52 Módosítva: 2016.03.05. 16:06
Felborult egy kamion az M7-esen, a 44-esen egy kamion és egy autó ütközött.
  • Átszakította a útpályákat elválasztó középső szalagkorlátot, majd a másik oldalon állt meg egy Budapest felől érkező, rizst szállító kamion az M7-es autópálya zalakomári szakaszán, a 189-es kilométerszelvénynél, közölte a Katasztrófavédelem. A pótkocsis szerelvény sofőrje beszorult az összeroncsolódott vezetőfülékébe, őt a nagykanizsai hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani az autópálya főváros felé vezető oldalán.
  • Reggel fél 9-kor a 44-es számú főút 19.600-as méterszelvényénél is balaeset történt, egy kamion és egy személygépkocsi összeütközött. A balesetben ketten megsérültek. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, írja a Police.hu.
  • Félpályán halad a forgalom az 55-ös számú főút és az 5513-as számú út kereszteződésénél, miután fél 10-kor 2 személygépkocsi ütközött, két ember sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon félpályás útlezárás volt érvényben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport