Táncosnők verekedtek egy budapesti éjszakai klubban

2016.03.11. 09:06

A életveszélyt okozó testi sértés miatt emelnek vádat egy 24 éves nővel szemben, aki 2014 novemberében korábbi munkahelyén, egy budapesti éjszakai klubban egy vita után dulakodott egy másik táncosnővel, és késsel többször megszúrta – közölte a  Fővárosi Főügyészség.

A vádlott 2014. november 8-án kora hajnalban megjelent a klubban, hogy az ott lévő holmiját elvigye, és beszéljen a bár vezetőjével. A vádlott a pultnál ülve várakozott, amikor odalépett hozzá a bárban táncosnőként dolgozó, ittas állapotban lévő sértett, vitázni kezdtek, és veréssel fenyegették egymást. Amikor ezután a sértett visszament az öltözőbe, a vádlott a táskájából elővett egy kést, és a másik nő után eredt.

Az öltözőben rátámadt a sértettre, verekedtek, a késsel pedig több szúrást ejtett a testén. A bár alkalmazottai vetettek véget a verekedésnek, elvették a kést a vádlottól, aki visszaült a bárpulthoz.

A megszurkált nő ekkor kijött az öltözőből, és megint vitatkozni kezdett a vádlottal, majd felkapott egy széket, és megindult a vádlott felé, a személyzet azonban visszatartotta. A vádlott ekkor megint magához vette a kést, és a sértett felé indult, de őt is lefogták.

A szúrt sebek alkalmasak voltak életveszélyes állapot előidézésére.

A 24 éves nőt életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolják, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztést róhatnak rá ki.