Lázárnak titkosszolgálati bizonyítékai vannak arról, hogy Soros tolja a menekülteket

D SOS20160512033
2016.05.25. 14:13

Lázár János látott olyan titkosszolgálati jelentéseket, melyek közvetlen bizonyítékokat tartalmaznak arra nézvést,

 hogyan tolja Soros a migránsügyet Magyarországon.

Melyeket azonban pont titkos mivoltuk miatt nem tárhat a nyilvánosság elé.  A Miniszterelnökséget vezető miniszter az ATV elé terítette le a   22-es csapdáját. A csatorna ugyanis szerette volna tisztázni Lázár múlt heti kormányinfón elhangzott kijelentését, miszerint 

Soros György aktívan is kész fellépni az egyik legveszélyesebbnek tekintett európai politikai ellenfele, az Orbán-kormány ellen.

Hogy a kormánynak éppen mi a baja a Fidesz-vezérkar külföldi tanulását is biztosító spekulánssal? Az, hogy ő az egyik támogatója Hillary Clintonnak, akinek a férje a múlt héten Magyarország putyinizálódásával az elmúlt évek legkínosabb diplomáciai ámokfutását váltotta ki a magyar diplomáciából

Lázár az ATV-nek is megerősítette, ma nincs olyan, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne Soros György pénze állna.

E finanszírozásoknak köszönhetően pedig a hazai civilek a valós erejüknél nagyobb befolyásra tesznek szert a magyar társadalomban.

Azt azonban nem fejtette ki, ő mit is gondol "valós erő"-nek. Arról viszont hosszabban értekezett, hogy Soros árnya leginkább a menekültkérdés "baloldali" kezelése mögött sejlik fel:

A migránskérdésről elhangzó demokrata megszólalások mögött is Sorost halljuk, hiszen a legfőbb szponzora annak a politikai oldalnak. Ő így harcol a meggyőződéséért, mi a magunk módján.

Az ATV joggal vetette fel, hogy a kemény vádakat nem ártana kemény bizonyítékokkal is megtámadni, amire Lázár előrántotta a mindenkori kormányzati ember joker-kártyáját: 

a titkos jelentést.

Lázár megfogalmazásában:

természetesen vannak olyan titkosszolgálati jelentések, amelyek alapján ez az állítás direktbe is bizonyítható, de ezek értelemszerűen nem publikusak.

(Borítókép: Lázár János a Miniszterelnökséget vezető miniszter Fotó: MTI/Soós Lajos)