János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szolgálunk, védünk, és néha újra is élesztünk

2016.06.04. 09:21

Két járőr épp a soproni vasútállomás mellett teljesített szolgálatot péntek reggel, amikor egy taxi érkezett a helyszínre. Az utasok már kiszálltak, és a sofőr még a csomagtartóban pakolászott, amikor hirtelen rosszul lett és elájult – írja a Police.hu.

A két rendőr azonnal mentőt kért a helyszínre, de már addig is megkezdték az eszméletlen, 58 éves férfi újraélesztését. A pulzusa csak alig volt érezhető, ezért a rendőrök először a lábát a magasba emelve megpróbálták a fokozni vérellátását. Később a légzése is leállt, ekkor mesterséges lélegeztetésbe és szívmasszázsba kezdtek – egy épp arra járó ápolónő segítségével.

Közben odaértek a mentősök, átvették a beteg ellátását, és további húsz perces küzdelem után sikerült olyan állapotba hozniuk, hogy beszállíthatták a soproni kórházba.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!