Halálos balesetekkel indult a hétvége

merci
2016.07.02. 08:09 Módosítva: 2016.07.02. 11:24

A kórházba szállítást követően életét vesztette egy 48 éves férfi, aki segédmotoros kerékpár vezetőjeként egy villanyoszlopnak ütközött Szeged belterületén - írja a police.hu. A baleset 2016. július 1-jén 23 óra 50 perckor történt Szegeden, a Szőregi úton. A segédmotoros kerékpárral közlekedő helybéli férfi eddig tisztázatlan okból az úttesti melletti villanyoszlopnak ütközött. A mentőszolgálat kórházba szállította, ahol belehalt sérüléseibe. A Szegedi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a közlekedési baleset körülményeit.

Hajnalban Budapesten a metróban történt baleset, az Újpest felé közlekedő metrószerelvény alá került egy ember a XIX. kerületben, a 3-as metróvonal Határ úti megállóban. A fővárosi hivatásos tűzoltók a szerelvény elmozdításával tudták kiemelni a sínek közé esett illetőt, aki a meghalt a balesetben.

Kidöntötte az oszlopot a Mercedes

Kidöntött egy villanyoszlopot, majd árokba borult egy Mercedes terepjáró a Csongrád megyei Pitvaroson, a Kossuth Lajos utca végén. Békés megyéből a tótkomlósi önkormányzati és a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. A mentők egy sérültet megpróbáltak újraéleszteni, de az illető életét vesztette a balesetben. A jármű többi utasa könnyebben megsérült.

A Délmagyar.hu szerint egy 28 éves pitvarosi férfi halt a balesetben. A terepjáró a felismerhetetlenségig összetört, négy utasát kórházba szállították.

(Borítókép: Police.hu)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport