Elrabolta segítője kocsiját a megégett sofőr

2016.07.03. 08:07

Újabb részleteket közölt vasárnap délután a rendőrség a Kiskunfélegyháza határában lévő parkolóban történt különös esetről. Ahogy megírtuk, vasárnap hajnali négy óra kigyulladt egy autó, egy Volkswagen Polo az 5-ös számú főút 109-es kilométerénél lévő parkolóban.

dsc 9872 1024x681 0
Fotó: Police.hu

A kocsiban benne ült egy 31 éves kiskunfélegyházi férfi. Egy arra járó autós megállt, hogy segítsen. Amikor kiszállt, az égő ruhás férfi odament hozzá, megrángatta a karját és az autóját követelte, írja a police.hu. Ő erre el akart menni, de a megégett sofőr a kocsijára kapaszkodott, és tovább követelőzött. A fenyegetés hatására a segítő kiszállt az Opel Astrájából, a megégett férfi beszállt, és elhajtott vele Kecskemét irányába.

Nem ért el a céljáig, útközben a főút 103.600-as méterszelvényénél letért az útról, keresztülhajtott egy családi ház udvarán, és végül felborult egy dűlőúton. A helyszín közelében halt meg, a rendőrség első információi szerint az égési sérülésekbe halt bele.

dsc 9930 1024x681
Fotó: Police.hu

A rendőrök - szakértők bevonásával - rablás és közúti baleset okozása miatt indítottak nyomozást, a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Vasárnapra virradó hajnalban halálos közlekedési baleset is történt az országban, Bács-Kiskun megyében, az 54117-es számú út 5-ös kilométerénél egy motoros elgázolt egy gyalogost. A balesetben a motor vezetője és a gyalogos is meghalt, a motor utasa megsérült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport