Vizoviczki nightclubjában felvették, hogy egy fideszes politikus két örömlánnyal szórakozik

2016.07.18. 10:50

Vizoviczki utasítására felvétel készült arról, hogy az Aphrodité nevű belvárosi nightclub pincéjében egy fideszes politikus két, ott dolgozó nővel szórakozik - ezt állítja tanúvallomásában egy férfi, aki 1995 és 2000 között dolgozott Vizoviczkinak. A tanúvallomást a Jobbikhoz köthető N1 Televízió hozta nyilvánosságra.

A dokumentum szerint a Vizoviczki büntetőügyében tanúskodó férfi nem tudja, ki volt "a fiatal politikus", és azt sem látta, mi történt pontosan."Én csak beállítottam a videót, és aztán már fel is jöttem, azt nem tudom, hogy ott mi történt, én nem láttam. Az biztos, hogy két lánnyal lement a fiú és a többit nem tudom" - vallotta.

Azt is mondta, hogy nem tudja, hová került a felvétel. "Gondolom, a Laci tette el valahová. Feltételezem, hogy a házkutatásnál meg is találták."

A férfi a tanúvallomásában elmondja azt is, hogy a nightclubban a drága bor nem volt igazi, azt egy közeli utcában palackozta Vizoviczki élettársának apja. Beszél arról is, hogy ment a vendégek lehúzása, a prostituálthálózat működtetése és szó van arról is, hogy Vizoviczki két belvárosi lakásába az 1998-os önkormányzati választásokra sok embert bejelentettek, állítólag a diszkópápa így akart helyet szerezni magának a belvárosi önkormányzatban. Emiatt a jegyző választási csalás gyanújával feljelentést is tett.

Vizoviczki egy másik, pesterzsébeti kuplerájában is készültek kompromittáló felvételek, ezt az ügy egy másik, védett tanúja mondta a kihallgatásán, teszi hozzá az N1.