Megszólalt a fiatal nő halálát okozó autótolvaj élettársa

2016.08.01. 06:40

A Blikk úgy tudja, gyógyszerre ivott és a gyilkosság után a gödöllői utcákon kóborolt, majd az egyik benzinkúton pénzt kunyerált Sz. Lajos, a gödöllői rablógyilkosság gyanúsítottja. 

Az áldozat, a 24 éves B. Zsófia Hyundaiával érkezett haza gödöllői otthonába július 28-án a késő esti órákban, és amikor kiszállt a kocsiból, hogy kinyissa a kaput, Sz. Lajos  bepattant a járó motorú autóba .  El akart hajtani, de a lány belekapaszkodott az autóba, hogy megállítsa. A rabló padlógázt adott, és a Hyundai az árokba borult, a lány pedig az autó alá szorult, és a helyszínen meghalt. A rabló kimászott a kocsiból és elmenekült.

A Blikk értesülése szerint ezután a férfi autóstoppal indult Isaszegre kocsmázni. A lap azt írta, szombaton a tragédia helyszínén kérdezték ki a rendőrök. Ám még akkor is olyan bódult volt, hogy félbe kellett szakítani a kihallgatást.

Sz. Lajost előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. 

Biztos, hogy az ördög szállta meg, magától ő nem tett volna ilyet - mondta a Blikknek a férfi élettársa. "Két hónapos a kisfiunk, Lajoska. Amint lehet, beviszem az apjához! Képtelen vagyok elhinni ezt az egészet. Az biztos, hogy bármilyen büntetést kap is, én megvárom!".

Borsnak is beszélt a nő: Nagyon jó ember, szerető férj és apa, az első közös gyermekünk, Lajoska, két hónapos. Persze, az ital nem mentség arra, amit tett, de biztos vagyok benne, hogy ezt ő sem így akarta.

Lajos rokonai nem értik, hogyan keveredett ebbe a helyzetbe a férfi. "Nem ezt akarta, hiszen nem szorult volna a lopásra – mondta az egyik barát a Borsnak, majd hozzátette, a családnak több kocsija van, Lajosnak is. "Sajnos az itallal néha akadtak gondjai" - közölte a barát.

Sz. Lajos korábban a 100 tagú cigányzenekarnak volt a tagja, de a barátai szerint az már a múlt, a férfi legutóbb buszvezetői jogosítványt szerzett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport