Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Megszólalt a fiatal nő halálát okozó autótolvaj élettársa

2016.08.01. 06:40

A Blikk úgy tudja, gyógyszerre ivott és a gyilkosság után a gödöllői utcákon kóborolt, majd az egyik benzinkúton pénzt kunyerált Sz. Lajos, a gödöllői rablógyilkosság gyanúsítottja. 

Az áldozat, a 24 éves B. Zsófia Hyundaiával érkezett haza gödöllői otthonába július 28-án a késő esti órákban, és amikor kiszállt a kocsiból, hogy kinyissa a kaput, Sz. Lajos  bepattant a járó motorú autóba .  El akart hajtani, de a lány belekapaszkodott az autóba, hogy megállítsa. A rabló padlógázt adott, és a Hyundai az árokba borult, a lány pedig az autó alá szorult, és a helyszínen meghalt. A rabló kimászott a kocsiból és elmenekült.

A Blikk értesülése szerint ezután a férfi autóstoppal indult Isaszegre kocsmázni. A lap azt írta, szombaton a tragédia helyszínén kérdezték ki a rendőrök. Ám még akkor is olyan bódult volt, hogy félbe kellett szakítani a kihallgatást.

Sz. Lajost előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. 

Biztos, hogy az ördög szállta meg, magától ő nem tett volna ilyet - mondta a Blikknek a férfi élettársa. "Két hónapos a kisfiunk, Lajoska. Amint lehet, beviszem az apjához! Képtelen vagyok elhinni ezt az egészet. Az biztos, hogy bármilyen büntetést kap is, én megvárom!".

Borsnak is beszélt a nő: Nagyon jó ember, szerető férj és apa, az első közös gyermekünk, Lajoska, két hónapos. Persze, az ital nem mentség arra, amit tett, de biztos vagyok benne, hogy ezt ő sem így akarta.

Lajos rokonai nem értik, hogyan keveredett ebbe a helyzetbe a férfi. "Nem ezt akarta, hiszen nem szorult volna a lopásra – mondta az egyik barát a Borsnak, majd hozzátette, a családnak több kocsija van, Lajosnak is. "Sajnos az itallal néha akadtak gondjai" - közölte a barát.

Sz. Lajos korábban a 100 tagú cigányzenekarnak volt a tagja, de a barátai szerint az már a múlt, a férfi legutóbb buszvezetői jogosítványt szerzett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?