Utcai harc baltával és törött üveggel

2016.08.08. 16:40

Rendőrök keresik azt a férfit, aki Zuglóban összeszólalkozott volt partnere jelenlegi élettársával, majd egy baltával bántalmazta őt, írja a police.hu.

A támadó volt feleségével és annak jelenlegi élettársával keveredett vitába a Fogarasi utcában. A szóváltás tettlegességig fajult, az elkövető baltával fejen ütötte a másik férfit, majd elmenekült a helyszínről.

A mentők a súlyos sérültet kórházba szállították. A rendőrök keresik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. 

Dunakeszin egy söröző előtt verekedtek össze

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folytat eljárást R. László 37 éves dunakeszi lakos ellen.

A két férfi augusztus 6-án 21 óra körül egy dunakeszi söröző kerthelyiségében keveredett szóváltásba egymással, majd az utcán dulakodni kezdtek, amelynek során a gyanúsított hasba szúrta a sértettet egy törött sörösüveggel. Mindkét férfit kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki R. Lászlót, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Budakalászon a kés villogott

Többször megszúrta egy késsel élettársát Budakalászon egy 79 éves férfi, akinek az illetékes bíróság a mai napon elrendelte előzetes letartóztatását.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást T. Mihály 79 éves budakalászi lakos ellen.

Az illetékes bíróság 2016. augusztus 8-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.