László
19 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már nem keresik Portik rejtélyes módon eltűnt emberét

2016.08.10. 07:29

Három és fél év nyomozás után feladta a rendőrség, hogy bizonyítani tudja, mi történt a 2002 január 23-án eltűnt Radics családdal - írja a Magyar Nemzet. A családfő, Radics Attila a Prisztás-gyilkosság miatt jogerősen elítélt Portik Tamás egykori katonája volt, feleségével és hároméves kislányukkal a tárnoki családi házukból tűntek el. A rendőrség gyanúja szerint Radics lőtte le egy motor hátsó üléséről 1999-ben Seres Zoltánt és olasz üzlettársát. Később Radics állítólag fecsegett az bűntényről, ezért kellett meghalnia.

A lap szerint a rendőrség minden részletet kiderített Radicsék eltüntetéséről, azt is tudják, ki volt a megbízó, de bizonyítani nem tudják a gyanút. A rendőrök szerint a megbízó csak Radics megölésére adott parancsot, a család másik két tagja azért halt meg, mert rosszkor volt rossz helyen. Radicsék holttestei nem kerültek elő. 

A Magyar Nemzet szerint azzal, hogy a Radics-aktát jegelik, a Seres-gyilkosság ügye is az irattárba kerül. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!