Késsel fenyegették a 214-es busz sofőrjét, hogy megálljon

2016.08.17. 12:21

Ismeretlenek 2016. április 12-én 12 óra 16-kor a XXII. kerületi Ispilág utcától a Kosztolányi Dezső tér irányába közlekedő 214-es buszon az I. utcai megállót elhagyva odamentek a vezetőfülke mellé, és a megállón kívüli, azonnali megállásra szólították fel a buszsofőrt - közölte a Police.hu több fotó és egy videó kíséretében

A sofőr a kérésnek nem tett eleget, ezért fenyegetni, szidalmazni kezdték. Az egyik férfi ököllel beleütött a térelválasztó plexiüvegbe, társa pedig egy késsel fenyegette a buszsofőrt. A kést tartó ember a Rózsakert utcai megállónál leszállt a buszról. Társa a busz hátsó utastér irányába ment, majd a következő megállónál ő is leszállt.

A két elkövető 20 év körüli férfi, a buszra a Budapest XXII., Tátra utcai megállónál szálltak fel, az esetről videót tettek közzé:

Késsel fenyegették a buszsofőrt

A rendőrség eljárást indított felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt ismeretlen tettes ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-229-2622 telefonszámot.