Rossz helyre parkolt a fideszes Gagyi

2016.08.30. 09:43

A Nyugat.hu olvasója küldte azt a képet, amin egy csepregi mozgássérült-parkoló látható, rajta egy fekete Audival. A fotó augusztus 23-án készült, és Gagyi Levente, Vas megyei képviselő, a Civil és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, a Fidelitas hegyfalui csoportelnökének autója van rajta.

A Nyugat.hu megkereste a képviselőt, aki elismerte, hogy – figyelmetlenségből – jogtalanul parkolt a mozgássérülteknek fenntartott helyen, de botlását azóta minden módon igyekszik javítani.

505500 gagyi levente kocsija
Fotó: Olvasói fotó / Nyugat.hu

Gagyi magyarázata:

„Nagyon restellem, de a nagy sietségben nem vettem észre a mozgáskorlátozott jelzést. Nem próbálom magyarázni az ügyet, hiszen mindig az őszinteség pártján álltam. E témában felkerestem Oláh Jánosnét, a Vas Megyei Mozgássérültek Egyesületének elnökét, akitől személyesen is bocsánatot kértem. Elnök asszony bizonyára megerősítheti azon tényt, miszerint egy havi képviselői tiszteletdíjamat ajánlottam fel az egyesületnek, továbbá vállaltam, hogy a jövőben önkéntesként segítem a vasi mozgássérülteket.

Tettemért még egyszer elnézést kérek mindenkitől, akit megsértettem, arra törekszem, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő. Remélem, az én esetem arra int másokat is, hogy mindig körültekintőek legyenek.”