Rogán és családja helikopterrel ment egy lagziba

2016.10.03. 07:18

Óránként negyedmillió forintba kerül az a luxushelikopteres út, amivel Rogán Antal és családja a hétvégén egy Szabolcs megyében tartott lakodalomba ment – írja a Népszabadság

A Népszabadság rákérdezett a propagandaminiszternél, aki először ezt letagadta („biztos összetévesztették valakivel”), majd amikor képeket is elküldte neki a lap, akkor már nem válaszolt.

A helikoptert üzemeltető cég vezetője második nekifutásra azzal állt elő: ő ajánlotta fel Rogán Cecíliának (Rogán feleségének) az utazást, merthogy barterszerződést kötött a felesége cégével. (Először a cégvezető azt állította, nem tudja, merre járt a gép, és csak azután frissült fel a memóriája, hogy a lap elküldte Rogánnak a képeket.)

IMG 3145

Szombat délután a TV2 Jóban Rossz­ban című sorozatából megismert, jelenleg az RTL Klubnál dolgozó Szabó Zsófia kötött házasságot egy tehetős, szabolcsi kötődésű vállalkozóval, és mivel Rogán Antal felesége a sorozatsztár barátnője, a család hivatalos volt a lakodalomba. Információink szerint ott is voltak. Sőt, a násznépből többen arra számítottak, hogy a politikus családja helikopterrel érkezik Budapestről. Végül a helikopter nem landolt a lagzi helyszíne mellett, ám az alig tíz kilométerre fekvő Kisvárdán több szemtanú látni vélt egy forgószárnyast, amint a kisvárdai kórház fölött próbálkozik a leszállással. Végül máshol tették le a gépet.