Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Súlyos bűncselekmény részese lehet Oszter Sándor

2016.10.06. 08:57 Módosítva: 2016-10-06 11:37:57

Befolyással üzérkedés miatt emeltek vádat Oszter Sándor Kossuth-díjas színész ellen, írja a Story Magazin.  A színész is tagja volt annak a csoportnak, amely egy szökésben lévő üzletembernek ajánlott segítséget, miközben több tízmillió forintot csaltak ki tőle.

A magazin szerint Oszter és társai azt ígérték egy V. T. nevű, Szlovákiában bujkáló vállalkozónak, hogy elsimítják az ügyét, konkrétan kizáratják az eljárásból a közismerten keménykezű bírót. Azt nem lehet tudni, hogy Oszter Sándor mennyit kapott a pénzből, de részvételét az ügyben telefonlehallgatások bizonyítják.  

Egy idő után a vállalkozó megunta az őt pumpoló társaságot, és felesége a Nemzeti Védelmi Szolgálathoz fordult. Ezután kezdődött meg a csoport tagjainak megfigyelése. Osztert is hónapokon át lehallgatták és követték, majd több ingatlanában tartottak házkutatást.

A nyomozás lezárása után Oszter Sándor ellen is vádat emeltek. Ő az ügy ötödrendű vádlottja. A vád háromrendbeli befolyással üzérkedés, az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért rá. 

Oszter Sándort az  év elején közmunkára ítéltek, mert ittasan nekihajtott egy oszlopnak a MOM Park parkolójában.