Eszter, Eliza
EUR 382,92 Ft
USD 356,72 Ft
14 °C
24 °C

Két kamionbaleset, két halott eddig

2016.11.30. 10:29 Módosítva: 2016.11.30. 10:29
  • Hajnali fél hatkor Debrecen és Bocskaikert között összeütközött egy kamion és egy autó a 354-es főúton. A balesetben az autó sofőrje olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Dehir úgy tudja, hogy a kamion lengyel rendszámú volt, az autóban kinyíltak a légzsákok, mégsem tudták megóvni a férfi életét. A holttestet feszítővágóval tudták csak kiemelni a tűzoltók.
  • Kilenc óra körül eddig tisztázatlan okokból összeütközött egy kamion és egy kisbusz az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán Irárcs külterületén. A kisbusz vezetője a roncsok közé szorult és már nem lehetett segíteni rajta. A térségben a helyszínelés miatt két kilométeres a dugó.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla