Rá akarta borítani az íróasztalt a polgármesterre, börtönre ítélték

2016.12.02. 16:04

Felfüggesztett börtönre ítélték pénteken azt az önkormányzati képviselőt, aki a polgármesterére támadt egy borsodi településen, Köröm községben november 30-án az MTI szerint.

A Miskolci Törvényszék honlapján megjelent információk szerint a nőre gyorsított eljárásban 1 év 4 hónap börtönbüntetést szabtak ki, amelynek a végrehajtását 3 évre felfüggesztették.

A vádlott közmunka miatt veszett össze a polgármesterrel, berontott az irodájába, megpróbálta az íróasztalt ráborítani, fenyegetőzött, kiabált. Végül az önkormányzat alkalmazottjai vezették ki, miközben a képviselő belerúgott a bejárati ajtóba, az ajtóüveg kitört.

A bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy a "cselekmény kísérleti szakban maradt" és a vádlott büntetlen előéletű, míg súlyosító körülmény volt a hasonló jellegű cselekmények elszaporodása, és azt is, hogy egy képviselővel szemben sokkal magasabb erkölcsi, társadalmi elvárások érvényesülnek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla