A lehető legjobb kezekbe került a Szerencsejáték Zrt. kommunikációja

2016.12.07. 17:55

Zsiga Marcell, Miskolc egykori alpolgármestere, aki mesteri nyilatkozatával egy életre beírta magát a magyar emlékezetbe, amikor azt mondta, természetesen meg lehet élni havi 47 ezer forintból, sőt, pár nappal később újabb mesteri kommunikációs húzással a kérdést feltevő újságírót vádolta túl provokatív kérdéssel, szóval ez a kiváló kommunikációs szakember lett:

a Szerencsejáték Zrt. új kommunikációs igazgatója

Zsiga, aki korábban a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs tevékenységét végző Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezetője volt, Bánki Anitát váltja a Szerencsjáték Zrt. Marketing és Kommunikációs Igazgatóság élén. A közlemény szerint "a jövő évi marketingkommunikációs feladatok zavartalan ellátása érdekében" nevezték ki, szúrta ki a Kreatív hírét a 444.

Zsiga akkor is a hírekbe került, amikor a fideszes politikus ellen a Blikk kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást, mondván: vagyonnyilatkozatai alapján Zsiga Marcell nem rendelkezett elég forrással és jövedelemmel, hogy feleségével közösen megvásárolhasson egy 40 milliós házat. De Rubovszky György, a parlament mentelmi bizottságának KDNP-s elnöke 2013 február végén azt mondta, Zsiga kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze házvásárlásra, a parlament mentelmi bizottsága ezért kormánypárti szavazatokkal úgy döntött: nem rendel el vagyonnyilatkozati eljárást.