Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Összeverték egymást a Fradi és a Diósgyőr ultrái a hétvégén

2017.02.06. 20:19

Tömeges verekedés, vagyis úgynevezett ustawka volt a futballhuligánok között a hétvégén. A Ferencváros és a Diósgyőr ultrái estek egymásnak a IV. kerületben, írta a 24.hu.

Az FTC huligánjai csaptak össze a diósgyőriekkel, akik csak ezért utaztak fel Budapestre. A diósgyőriek úgy tettek, mintha a vasárnapi FTC-DVTK jégkorong-mérkőzésre jöttek volna.

A fradisták ugyanakkor a lap szerint felrúgták az íratlan szabályokat, amely szerint a felek egyenlő létszámban vesznek részt a verekedésben. A 40 diósgyőri végül nem ugyanannyi, hanem sokkal több, 55 zöld-fehér ultrával verekedett.

Rendőrök állítottak meg egy buszt Újpesten csoportos garázdaság miatt
Rendőrök állítottak meg egy buszt Újpesten csoportos garázdaság miatt

Amikor a rendőrség kiérkezett a helyszínre, a Fradi ultrái elrohantak, a diósgyőriek a buszukra menekültek fel. Ezt a buszt állította meg a rendőrség vasárnap este Újpesten az Erdősor út–Pálya utca kereszteződésében.

A rendőrség akkor a történekről annyit írt annyit írt, hogy 18 óra 25 perckor a BRFK munkatársai egy csoportosan elkövetett garázdaság miatt intézkedtek. A rendőrök összesen 13 főt állítottak elő, akik közül 12 főt gyanúsítottként hallgattak ki.