Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ónos eső, havazás után felmelegedés jön

2017.02.17. 12:09

Az OMSZ tartós, sűrű ködre és ónos esőre adott ki elsőfokú figyelmeztetést szinte az egész országra.

Untitled1.gif

Az előrejelzés szerint hószállingózás, ónos szitálás, gyenge ónos eső bárhol előfordulhat, estétől a Dunántúlon eső, ónos eső, északkeleten viszont inkább a havazás lesz a jellemző. Napközben mínusz 2 - plusz 7 fok valószínű.

Szombaton hajnalban mínusz 4 - plusz 1 fok lesz, és reggel néhol még eshet ónos eső, eső. Napközben felszakadozik a felhőzet, a legtovább a középső és a déli országrészben maradhat borult az ég. A megélénkülő északnyugati szél ellenére 4-9 fok várható.

Vasárnap változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem valószínű és a változó irányú szél is mérsékelt marad, 4-9 fokig melegedhet fel a levegő.

A mostani előrejelzés szerint a jövő héten fokozatosan melegszik az idő, hajnalonként mínusz 5 - plusz 5, napközben 6-14 fok is lehet. De ha azt hiszi, hogy már mindjárt itt a tavasz, akkor az Időképpel együtt ki kell ábrándítanunk:

Untitled-1
Fotó: Időkép