Judit
2 °C
7 °C

200 ezer forintot és egy mobilt csalt ki a pénztárostól egy nő

2017.02.23. 19:21

Nehezen lehet elhinni, hogy létezik ennyire naiv ember a földön, mint a szóban forgó pénztáros, de a budapesti rendőrök azért keresnek egy a nőt, mert egy Váci úti lottózóban valutaváltás címén több mint 200 ezer forintot csalt ki a pénztárostól, valamint kölcsönkérte a pénztáros mobiltelefonját egy gyors csörgetésre, amivel kiment az utcára és azzal a lendülettel el is vitte a készüléket is.

A keresett nő körülbelül 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú, hosszú hajú. Az elkövetésnél hosszú fekete kabátot viselt. A biztonsági kamera készített róla egy előnyös képet. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-2800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?