Eleonóra
-1 °C
2 °C

Egyetlen ökölcsapással ölt a makói férfi

2017.04.11. 08:15 Módosítva: 2017-04-11 18:14:33

Egy szórakozóhely előtt kialakult vita hevében egy öt fős társaság egyik tagja megütött egy férfit Makón. A sértett a kórházba szállítását követően meghalt, írja a Police.hu.

A gyanú szerint április 9-én, 1 óra körül alakult ki szóváltás a társaság és a férfi között egy makói szórakozóhely előtt. A vita tettlegességig fajult, a dulakodás során a csoport egyik tagja ököllel olyan erővel ütötte fejen vitapartnerét, hogy a sértett eszméletét vesztette. A mentőszolgálat kórházba szállította a férfit, aki néhány óra múlva az egészségügyi intézetben belehalt sérüléseibe.

A társaság négy tagját a rendőrök előállították, majd őket gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. A feltételezett elkövetők beismerték a bűncselekmény elkövetését.

Ötödik társukat kedden fogták el, halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt keresték, kezdeményezték előzetes letartóztatását.