Óriási robbanás volt egy győri lakatosüzemben

2017.05.05. 12:09

Robbanás történt egy győri lakatosüzemben péntek reggel a Koroncói úton, egy ember megsérült, a mentők kórházba vitték - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A robbanás oka nem ismert. A detonációtól az épület egyharmada összedőlt.

A Koroncói úton történt robbanásban a detonációtól az épület falainak egyharmada összedőlt - közölte a katasztrófavédelem.

A győri hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak az esethez, és riasztották a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is.

A tűzoltók az épületből öt, különféle ipari gázt tartalmazó palackot is kivittek, amelyeket nem ért közvetlen hőhatás.

A Kisalföld.hu szerint  a tüzet már eloltották, de az üzem romokban,van az életveszélyes vasszerkezetet bontják. Az épülethez tartozott egy kisebb helyiség, amiben egy biztonsági őr tartózkodott, ő sérült meg könnyebben.

A helyi hírportál azt is kiderítette, hogy az a győrújbaráti vállalkozó bérelte az üzemet, aki a hétvégén fertődön egy kerékpáros versenyen vesztette életét. A lakatosként dolgozó vállalkozó üzeme már üresen állt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla