18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Előzetesbe került a szigetszentmiklósi nő gyilkosa

2017.05.09. 13:09 Módosítva: 2017.05.09. 13:48

Elrendelte a bíróság annak a 48 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint április végén Újhartyánnál súlyosan bántalmazott egy szigetszentmiklósi nőt, majd a még élő sértett elföldelte, közölte az MTI-vel a Pest Megyei Főügyészség szóvivője. Az 52 éves nőt eltűntként keresték, holttestét május 4-én találták meg egy erdős területen.

A rendőrség órákon belül azonosította és elfogta a solymári Sz. Attilát. A nyomozás adatai szerint a férfi április 27-én délután üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg a nővel. A nő átült a solymári férfi autójába, aki Újhartyán külterületén a kocsiból kiszállította a nőt, majd többször megütötte a fején, fojtogatta és késsel legalább hatszor megszúrta a hátán, a hasán és a nyakán, majd még élve elföldelte.

Sz. Attilát előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítottak meg.

A Velvet úgy tudja, hogy az elvált solymári férfi több millió forintos tartozást halmozott fel, az áldozattal, T. Jánosnéval feltehetően elszámolási vitájukat akarta rendezni. Azonban a gyilkosságra is készülhetett, mivel az erdőben, nem messze az elásott holttesttől, találtak egy ásót is. A nő halálát kivérzés és légzési elégtelenség okozta. Sz. Attila tagadja a gyilkosság elkövetését.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport