Bernát, Felícia
EUR 384,00 Ft
USD 364,01 Ft
8 °C
30 °C

Balog Zoltán a mentősök alacsony fizetésével viccelődött

2017.05.10. 14:35

Balog Zoltán Emmi-vezér, aki korábban negyven mélyszegénységben élő gyereket vitt az ötcsillagos Hilton Budapest Hotelben rendezett vacsorára, hogy kamerák előtt hozza őket és magát kellemetlen helyzetbe, most egy drága, belvárosi bisztróétteremben, a Mentők Napja alkalmából megrendezett "Közös reggeli az OMSZ dolgozóival a Kiosk-ban" című rendezvényen viccelt jó érzékkel azzal, hogy a mentősök ezt általában biztosan nem engedhetik meg maguknak, írja a 444.hu

Balog úgy érezte, valahogy rezonálnia kell arra a furcsa helyzetre, amibe ismét belelavírozta magát, így ezzel a frappáns felvezetéssel nyitotta meg a reggelit:

Köszönöm szépen, én is tisztelettel köszöntök mindenkit. Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de most kiderült, hogy ez egyszeri alkalom. A tréfát félretéve azért jó, hogy háttal állok Önöknek, mert így nyugodtan folytathatják a reggelit, amiben nem szeretnénk Önöket megzavarni.

Szerkesztőségileg borulunk le Balog Zoltán előtt. A 444 csinált egy gyors számolást: a helyen, ahol megreggeliztették a mentősöket 5000 egy bécsi szelet, és ha lenne reggeli (mint ahogy egyébként nincs) az is 3-5000 lenne.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek