Emma
-2 °C
6 °C

Véletlenül botlott Orbánékba a szelfiző lány

2017.05.26. 14:11 Módosítva: 2017.05.26. 14:30

Szokolay Jennyfernek sikerült, amiről más fiatal lányok csak álmodoznak: szelfit lőtt Orbán Viktorral és Lázár Jánossal. Az internet felrobbant, de a lány nem hátrált meg, a fotó mind Facebookon, mind Instagramon továbbra is nyilvános. Jennyfert azután kerestük meg, hogy kiderült, szakdolgozatát is pont egy kifejezetten releváns témából írta. 

Jennyfer az Indexnek elmondta, a kép egyáltalán nem volt megrendezve, sőt! A szegedi egyetemista ma reggel pont Hódmezővásárhelyen kávézott, és hirtelen észrevette, hogy nem más sétál arra, mint a miniszterelnök és minisztere. Ebben persze nincs semmi meglepő, hiszen, mint Jenny posztja is írja, a Modern Városok program keretén belül ők is pont Hódmezővásárhelyen jártak.

Hát épp a reggeli kávémat ittam az egyik helyen, és mikor megláttam őket, odaszaladtam hozzájuk, gondoltam, csinálok egy szelfit... 

- mondta el Jenny, akit nagy megtiszteltetésként ért a lehetőség. Az Indexnek elmondta, még soha nem találkozott a miniszterelnökkel, és ezért is akart tőlük képet, hiszen nem mindennapos dolog, "hogy a miniszterelnök ott megy el melletted."

Jenny arról is beszélt, hogy miniszterelnöki szelfit lőni csodálatos érzés, ráadásul Orbán és Lázár nagyon készségesek voltak, "egyből mondták, hogy persze".

Úgy gondolom, bármilyen politikai beállítottságú is az ember, a miniszterelnökkel szelfizni megtisztelő

- mondta, és hozzátette, nem gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz a képnek.

Jennyfer egyébként Szegeden politológiát hallgat, és nagyon érdekli a politika és a média kapcsolata. Ezért is választotta szakdolgozata témájának a Hír TV politikai arculatváltását, ami számára a legkézenfekvőbb téma volt, és "aktuális ebben a viszonylatban".