Sorra borultak a trélerek a magyar autópályákon

2017.05.31. 06:22

Két tréler is felborult szerda hajnalban a magyar autópályákon. Előbb az M3-ason történt baleseten, majd nem sokkal később az M5-ösön volt egy borulás.

A két baleset valószínűleg nem függ össze egymással, de közös vonás, hogy mindkét esetben teljes szélességében le kellett zárni az autópályákat.

Először az M3-ason történt balesetről érkezett hír. Ott egy három gépkocsit szállító tréler borult fel az M3-as Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 204-es kilométernél - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki sem sérült meg.

A műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszának az országhatár felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

Majd hatra körül jött a hír, hogy az M5-ösön is kísértetiesen hasonló dolog történt. Ott a Röszke felé vezető oldalon, a 93-as kilométernél történt a baleset. Ott sem sérült meg senki, a műszaki mentés idejére ott is lezárták az autópálya érintett szakaszának országhatár felé vezető oldalát teljes szélességében.

Az egyetlen különbség, hogy a tréler ott nem három, hanem két gépkocsit szállított.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport