Friderika
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Németh Szilárd megmondta, hogyan lehet keményebben fellépni Soros szervezetei ellen

2017.07.27. 13:46 Módosítva: 2017.07.27. 13:46

Nagyot megy Németh Szilárd, aki csak lassan bontja ki, miben is állna a Soros-birodalom Nagy Terve és az arra adott kormányzati csapások.

A 444.hu fedezte fel azt a részletet egy ATV-s beszélgetésben, amikor Rónai Egon arról arról kérdezte Némethet, hogyan fognak keményebben fellépni Soros civiljei ellen. Tusnádfürdőn ugyanis a miniszterelnök a közönség soraiból megkapta azt a kérdést, hogy „miért nem bánnak keményebben ezekkel a Soros-bérencekkel", mire a kormányfő nevetve azt válaszolta: „Miért nem vagyunk keményebbek a Soros-birodalom magyarországi képviselőivel? Még lehetünk!” (Videónkon 4:30-nál látható ez a jelenet.) 

Orbán szerint Trianon óta nem álltunk ilyen jól

Németh Szilárd szerint ez azt jelenti, hogy ha ezek a bizonyos „Soros-bérencek” folyamatos törvénysértést követnek el, akkor vannak más eszközök is a kormány és a parlament kezében az ellenük való fellépésre. (A beszélgetésnek ez a része az ATV oldalán látható videón 13:20-tól látható.)

Az alól a kérdés alól, hogy Soros civiljei milyen törvénysértést követtek el, és ezt ki bizonyította be, Németh azzal bújt ki, hogy a keménység azt jelenti, hogy „ezek bizonyítását meg lehet kezdeni”.

Németh Szilárd szerint például a schengeni jogszabályok alapján meg kell védeni az EU külső határait, ezek a civil szervezetek ezért nem szervezhetnek oda illegális bevándorlókat”, és  nem tehetik tönkre a határokat.  

A Fidesz alelnöke és kommunikációs nagyágyúja ezt még azzal igyekszik megerősíteni, hogy „ezt nemcsak mi mondjuk”, hanem a szicíliai ügyész is.

Végül példának hozza, hogy a szicíliai ügyész is azzal vádolt civil szervezeteket, hogy a földközi-tengeri menekültmentő akciók közben együttműködnek az embercsempészekkel.