Erzsébet
1 °C
4 °C

Másfél méteres márványszobrot loptak a szegedi temetőből

2017.09.01. 10:25

A szegedi rendőrkapitányság 200 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki tudja, hogy ki lopott el márványszobrot és egy lábain oroszlánfejekkel díszített padot a szegedi Belvárosi temetőben.

11
Fotó: Police.hu

A Police.hu közleménye szerint az ismeretlen tettes valamikor július 14. és augusztus 14-e között egy családi kriptáról lopott le egy, kb. 150 centi magas, lepelbe burkolózó női alakot ábrázoló márványszobrot és egy síremlék előtt lévő padot is.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a 0680555111-es Telefontanú zöld számán, vagy hívja a 112-es segélyszámot. A 200 ezer forint annak fizethető ki, aki olyan pontos információkat mond az elkövetőről, amivel beazonosítható. Szükség esetén a hatóság biztosítja a tanú védelmét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?