Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tóni, ne hagyj már itt, légy szíves!

2017.09.02. 16:11

Az utolsó nagy, fideszes találkozó zajlik Kötcsén az országgyűlési választás előtt, és bár Orbán Viktor beszéde a fő esemény, Balog Zoltán Emmi-miniszter szerint a kampány később kezdődik. A miniszter elmondta, hogy a jelenleg az a legfontosabb, hogy keresztény európai értékek megőrzésének lehetőségeiről, a magyar családokról beszéljenek.

Az érkező politikusokat, gazdasági embereket és művészeket ilyenkor újságírók próbálják szóra bírni, aktuális kérdésekkel találják meg őket, és vagy van kedvük válaszolni, vagy nem. Az Index helyszíni videóját ide kattintva tudják megnézni. 

A HírTv a Facebook-oldalára töltött fel egy jelenetet, amin az látható, hogy Rogán Antalt kérdezik az újságírók: a plakáttörvényen kell-e szigorítani, kiskapuzik-e bárki, hogy áll a médiával kapcsolatos háború? De Rogán nem akar válaszolni senkinek, semmire, és a kérdések elől annyira előremenekül, hogy hátrahagyja feleségét Rogán Cecíliát és egyik gyermekét.

Felesége ezért utána is kiabál:

Tóni, ne hagyj már itt, légy szíves!

Erre a határozott hangra már kénytelen megállni, és visszafordulni, majd kezelendő a saját figyelmetlenségét azonnal az újságírókra szól rá, pedig közösen hozzák össze a jelenetet láthatóan:

Uraim, a családomat engedjék már be, legyenek szívesek! Ennyi udvariasság beleszorulhatna magukba!

A rövidke jelenetet itt tudja megnézni: