Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Testépítőkre csapott le a rendőrség

2017.09.21. 08:18
Bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett szerek terjesztése miatt sorra vitték be az ország ismert testépítőit a rendőrök a napokban, írja a Blikk.

A rendőrség egy országos akció során több edzőteremben járt a Blikk információi szerint tiltott szerek, teljesítményfokozók, anabolikus szteroidok terjesztése miatt. A lap azt írja, hogy az ügyben "számtalan embert kihallgattak, volt, aki előzetes letartóztatásba került."

Az ügyben két rendőr gyanúsított is van, egyikük a Készenléti Rendőrség tagja. Ügyvédje, Lichy József a Blikknek azt mondta, a rendőrt bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett szerek terjesztésével gyanúsítják.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Budapesti Nyomozó Ügyészség és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság is nyomoz az ügyben.