Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Autóval ütközött egy kamion Sörédnél, ketten meghaltak

2017.09.22. 16:27 Módosítva: 2017-09-22 18:58:31

Ketten meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek péntek délután egy autóban Söréd közelében, miután összeütköztek egy kamionnal a 81-es számú főúton – írja az MTI.

A rendelkezésre áll adatok szerint a Székesfehérvár irányába haladó autó eddig ismeretlen okok miatt áttért a menetirány szerinti baloldali sávba, ahol frontálisan összeütközött egy kamionnal.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, az ütközést követően az autó mind a négy utasa beszorult a járműbe, őket a székesfehérvári hivatásos és a móri önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szedték ki az autóból.

Egy 73 éves férfi és egy 48 éves nő a gyors segítség ellenére is a helyszínen életét vesztette, a másik két utas pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A kamion, amely 24 tonna papírt szállít, keresztbe fordult az úttesten. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a főutat teljes szélességében lezárták, kerülni Bodajk és Csákberény irányába lehet.

Frissítés

A 81-es főút helyszíni szemléje befejeződött, az útvonalon ismét zavartalan a közlekedés.