Folyamatosan zaklatja a munkatársait a tyukodi polgármester az anyakönyvvezető szerint

2017.10.14. 21:15

Czibere József tyukodi polgármester hónapok óta zaklatja és fenyegeti a munkatársait, mondta el az önkormányzatnál dolgozó anyakönyvvezető, Németh Pálma az RTL Híradójának. A nő elmondta, hogy Czibere folyamatosan azzal fenyegette, hogy bármikor kirúghatja őt és az óvodában dolgozó lányát is. 

A riport szerint azonban itt még nem ért véget a történet. Májusban a polgármester egy alkalommal kivárta, hogy az anyakönyvvezető egyedül maradjon és fogdosni kezdte. A nő beszámolója szerint csak egy belépő kolléga miatt tudott kiszabadulni a helyzetből, az eset után pedig feljelentést tett, de az ügy még mindig a rendőrségi szakaszban van. 

Untitled-1
Fotó: RTL Klub

Németh Pálma szerint korábban több kolléganő is hasonlóan járt, de ők inkább felmondtak és elhagyták a hivatalt. Ő azonban ezt nem teheti meg a családi helyzete miatt, és különben sem érzi magát hibásnak a kialakult helyzet miatt.

Így porig alázni egy nőt, még beszélni róla is megalázó

mondja.

Németh Pálma még mindig a hivatalban dolgozik, de nem beszélnek egymással a polgármesterrel. A teljes riportot ide kattintva nézhetik meg. (via 444, via RTL)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport