A NAV elnök odaszólt a MOL-nak, hogy Mezőkövesden túl drága a benzin

image uploaded from ios8
2017.11.12. 14:09

Tállai András, adóügyekért felelős államtitkár, NAV-elnök fantasztikus történettel jelentkezett Facebookján szombaton. Azt írja,

Állampolgári megkeresésre jártam el a Mezőkövesden és térségében tapasztalható üzemanyagárak tekintetében.

Hogy ez mit jelent? Hogy az mezőkövesdi állampolgárok szóltak a földijüknek, aki véletlenül pont NAV-elnök, hogy szóljon már, hasson már oda, mert drága a benzin a település benzinkútján.

Tállai pedig nem olyan, mint aki cserben hagyja az állampolgárokat, így egyeztetésbe kezdett a MOL-lal, amelynek eredménye:

az október 31-ei állapothoz képest Mezőkövesden a benzin ára 11 Ft-tal míg a gázolajé 5 Ft-tal csökkent.

Hozzáteszi, jó hír továbbá, hogy előreláthatólag a térségi árak kiegyenlítődése folytatódik! (via 444.hu) A MOL-kutak eltérő árazása sok tényezőből fakadhat: az üzemanyag kiszállításának távolsága, autópálya közelsége, stb. 

Senki ne merjen itt megállni! A mezőkövesdieknek üzenjük, hogy szóljanak a kenyér, a hús, a tampon és az asztali lámpák árai miatt is, ezer százalék, hogy elintézi az államtitkár, de minden más településen élő nyugodtan felbátorodhat: a helyi országgyűlési képviselőnek nyugodtan írják meg, mi drága. Biztosan lesz megoldás!

Nyitókép: Huszti István/Index

Utóirat: Tállai András Facebook-posztja alól olyan katonás rendben távolítják el szinte azonnal a "kellemetlen" posztokat, hogy azt még a posztoló sem tudja végigolvasni.