Egy órán belül három halálos baleset történt

DONKA20171214011
2017.12.14. 18:24

Soltvadkert

Közlekedési balesetben meghalt egy ember az 54-es úton Soltvadkert közelében, írja az MTI. Személygépkocsi és kisbusz ütközött össze a főút 49-es kilométerénél. Egy embert a tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki az autóból, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség a police.hu honlapon tudatta, hogy az érintett szakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A Soltvadkert felől érkezőket az 53-as útra, a Kecel irányából érkezőket Kiskőrös irányába terelik.

Litér

Közlekedési balesetben meghalt egy ember, egy pedig súlyosan megsérült csütörtök délután Litér közelében a 8-as úton. Kisteherautó és tehergépkocsi ütközött össze még tisztázatlan körülmények között. A főút érintett szakaszát a helyszínelés idejére lezárták, a Székesfehérvár felé közlekedőket elterelik.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatott, hogy a kisteherautó utasai beszorultak a járműbe, és egyikük meghalt. A súlyos sérültet a tűzoltók szabadították ki a járműből, majd a mentők kórházba vitték.

Kállósemjén

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kállósemjénben, a Kossuth úton, írja a rendőrség. Egy Suzuki Ignis közlekedett Nyírbátor irányába, amikor elsodort egy vele azonos irányba közlekedő kivilágítatlan kerékpárost. A kerékpárt hajtó 59 éves helybeli férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

Nyitókép: a soltvadkerti baleset helyszíne (Donka Ferenc/MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport