Kettős öngyilkosság történhetett Dányon

2017.12.19. 09:09

A Pest megyei Dányon holtak találtak egy idős házaspárt múlt csütörtökön, írja a Bors. A 66 éves egykori rendőr H. Istvánnal és feleségével fejlövés végzett. A helyiek szerint közös öngyilkosság történhetett, a rendőrségnek azonban más a gyanúja.

A lap úgy tudja, hogy az idős férfi csütörtök este értesítette mentőket, hogy a felesége meghalt, de azt nem mondta, hogy mi történt vele. Amikor a mentősök a helyszínre értek, nem tudtak bemenni, ezért kihívták a rendőrséget, úgy jutottak be a házba, ahol holtan találták a lakókat.

A helyiek szerint a házaspár a nélkülözéstől és a betegségektől is sokat szenvedett. Az asszony gyógyíthatatlan beteg volt, morfiumtapaszt kellett hordania. A helyiek szerint alig tudott már mozogni, a kezelésekre pedig nem tellett nekik.

A házaspárnak volt egy kutyája, a férfi mielőtt végzett volna magával, felhívott egy állatmenhelyet, hogy másnap vigyék el a kutyát, és megkérte őket, hogy ne altassák el.

A lap megkereste a Pest megyei rendőrséget, ahol azt közölték, hogy a 66 éves férfi önkezével vetett véget az életének, a feleség halálát azonban idegenkezűség okozhatta, így emberölés miatt folyik a nyomozás.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport