Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Három napig bujkált az egyik legjobb kiskunsági böllér

2018.01.03. 18:32

A 40 éves, tabdi K. Ferenc az egyik legjobb kiskunsági böllér hírében állt, de nem fűlt mindig a foga a munkához - számolt be a Zsaru Magazin. Mesteri kolbászokat alkotott, de túlságosan szerette az alkoholt, az apjánál lakott. December 8-án például Fülöpszállásra kellett volna mennie disznóvágásra, még érte is mentek, hogy segítsen az előkészületekben, de útközben megállíttatta a sofőrt egy boltnál, majd egy dobozzal a kezében ült vissza a kocsiba. Gáz-riasztó pisztoly volt benne, és kérte a barátait, hogy segítsenek neki eladni, mert kell neki a pénz karácsonyra. 

A disznóvágás előkészületei során a böllér annyira lerészegedett, hogy a gazda hazaküldte, hogy józanodjon ki. K. Ferenc azonban a kocsmába ment, ott biliárdozott és ivott. A kocsmázás után nem hazafelé indult, hanem egy dohánybolt felé, ahol elővette a fegyverét, ráfogta az eladóra, és követelte a bevételt. A trafikos nem ijedt meg, K. Ferenc viszont igen, pánikszerű menekülésbe fogott.  Ferenc telefonált, fuvart keresett, majd egy baráti házaspár átvitte Tabdra. A fuvarért a böllér a pisztollyal fizetett, így meg is szabadult tőle. 

Közben a rendőrök nyomozni kezdtek, és hamar összeállt a kép, másnap éjjel elfogatóparancsot adtak ki Ferenc ellen, három nap múlva meg is találták egy kiskőrösi ingatlanban. Beismerő vallomást tett, előzetesbe került.