Erzsébet
1 °C
4 °C

Kétéves gyerek nézte végig a rákoskeresztúri gyilkosságot

2018.01.08. 05:30

Részleteket közölt a Blikk arról a gyilkosságról, amit vasárnap éjszaka követett el a 26 éves Cs. Norbert a XVII. kerületi Újlak utcában. A lap szerint a gyilkos egykori barátnőjével, a 21 éves Vivivennel és annak új szerelmével, a 22 éves Dániellel végzett, mielőtt fejbe lőtte magát. Viviennek van egy két éves lánya, aki a nő karjaiban nézte végig a vérengzést.

Cs. Norbert évek óta zaklatta Vivient, képtelen volt elviselni, hogy a nőnek új barátja van. Az autójából figyelte, hogy mikor mennek be a lépcsőházba, majd utánuk eredt, és a lakásban rájuk rontott – mondta a Blikknek Vivien édesanyja. Cs. Norbert hívogatta, fenyegette a lányt, majd a végén mindig bocsánatot kért, és megígérte, hogy hasonló nem ismétlődik meg a jövőben. "Vivien hitt neki, így nem tett feljelentést ellene" - mondta az asszony.

Cs. Norbert először a lány barátjával végzett a második emeleti lakásban, majd az első lövés eldördülése után a nőt vette célba. Vivien gyermekével a karjában rohanni kezdett, próbált elmenkülni a gyilkos elől, aki azonban egy háztömbbel arrébb utolérte a lányt, és próbálta a kocsija felé vonszolni őt a gyermekével együtt. Vivien ellenállt, ezért Cs. Norbert végül a 2 éves gyermek szeme láttára fejbe lőtte a fiatal anyukát, majd saját magával is végezni akart.

Mindkettejüket életveszélyes állapotban szállították kórházba. Cs. Norbert később belehalt a sérüléseibe, Vivien élet és halál között lebeg. A Blikk úgy tudja, a gyermeket megfigyelésre benntartották a kórházban. Állítólag a kislány édesapja jelenleg Németországban él.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?